Viktigt med flyt

Att åka på en riktig pokerresa är nog en dröm som många bär på, oavsett vilken turnering man åker på. En som har åkt iväg på en av dessa pokerresor är krönikören som skriver i Svenska Dagbladet. Han åkte iväg på EPT turneringarna i London och Baden, samt hann med Austrian Classic i Wien. Totalt var han med i 8 turneringar, och när man läser vad han skriver vaknar suget att åka iväg själv.

Krönikören spelade cashgame, vilket vanligtvis spelas på internet. Anledningen till att det är bättre är online är att det lätt kan bli något långtråkigt att sitta och spela vid ett 10-mannabord, när det är mer action online. Han vann som sagt inga pengar, och det är klart att det är en besvikelse, och väldigt frustrerande. Så här skriver krönikören själv:

Turneringspoker är väldigt frustrerande när man inte når ända fram med tanke på den branta betalningsstrukturen som ofta är standard ute i Europa. Det gäller att ha flyt i de stora potterna när det väl gäller. Jag ser det som att få fem lotter till priset av en med tanke på alla dåliga spelare det finns i så gott som alla startfält.

Vinst eller inte, så är det självklart roligt. Och att åka iväg på en sådan här resa är någonting som alla kan göra, det handlar bara om att träna upp sig så att man blir tillräckligt bra. Ett bra sätt att träna är att spela på nätet, kika in pokerloco.com, där finns alla spel du behöver kunna.