Zlatan ägare i bolag för betting

Zlatan är inte bara frontfigur för ett bettingbolag för sport numera, han är också en av deras ägare. Det är bettingbolaget Bethard som nyligen gått ut med en av deras mest efterlängtade nyheter att avslöja: nämligen att Zlatan Ibrahimovic är deras nya ansikte utåt och att han nu även äger en stor del av bolaget. 

Zlatan expanderar sitt personliga varumärke och bettingbolage får åka snålskjuts. Så kan man tycka men Zlatan verkar välja sina affärer med omsorg och varför det blev just Bethard vet man inte. Men förmodligen för att de erbjuder betting på sport där han är en stor frontfigur, där de erbjuder onlinebet, mobilbet och mycket mer. En marknad som är riktigt stor.

Första spelbolaget Zlatan strategiskt jobbar med

Zlatan har gjort reklam för en hel del grejer innan, bland annat sitt eget klädmärke och Samsung, skriver Resumé en artikel. Men nu är det första gången som han offentligt gör en strategisk satsning som innebär både reklam och ägandeskap. Zlatan ska ha sagt att Bethard blev ett alternativ då det är ett företag med svenska rötter med grundare från hans hemstad Malmö.

Ny fas för ganska anonymt bolag

Bethard har länge varit ganska anonymt, men inte längre. Efter att de värvat Zlatan till sin verksamhet så ligger en helt ny fas framför bolaget. De har som ambition att växa hela 300 procent under åren som kommer, skriver SVD i en artikel. De ska även satsa 150 miljoner på marknadsföring. Och denna satsning kretar helt och hållet kring Zlatan, såklart. Satsningen har redan börjat synas. I många Tv-kanaler sänds nu en omtalad reklamfilm för bolaget, med Zlatan medverkande såklart.

Här är reklamfilmen från Bethard: